Jämnt möte på Stamford Bridge väntas

Ikväll är det ett viktigt toppmöte mellan Chelsea och Manchester United på Stamford Bridge. Chelsea har bäst form och är favoriter, men Man United är så erfarna så att de ofta brukar få med sig nåt ur såna här möten. Det finns mest spelvärde i krysset så jag sätter en lägre insats på det.

Om Chelsea vinner idag så kommer de att hamna 5 poäng före Man United i tabellen. För att inte halka efter i titelstriden så är det viktigt att de inte förlorar den här matchen. Det kommer säkert att bli en jämn och tuff match som vanligt. Det ser man också om man kollar på statistiken. 5 av 10 matcher under 2000-talet har slutat oavgjort och det är inte ovanligt att något lag vinner med uddamålet.

Chelseas hemmastatistik är lysande men kan inte vara hur länge som helst. Krysset känns värt att spela då detta är en så pass viktig match och oddset 3,45 hos Betfair lockar.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 17:00
Chelsea - Man United
X
25 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *