HV71 höjer sig ett snäpp

Visst är det skönt att blåbärsturneringen Karjala cup är över och det bjuds på riktig hockey igen. Den senaste omgången bjöd på väldigt svårtippade matcher men i dag ser det bättre ut.

Varje gång HV71 möter ett de lagen som man brukar se som topplag höjer de sig några hack och presterar stundtals briljant hockey. Det är de lite sämre lagen och bortaplan som de borde oroa sig för mer. Att de förlorade senast i Luleå var knappast en överraskning och något som borde fungera som tändvätska i dag.

Frölunda har stora problem att plocka poäng borta, även mot de mycket sämre lagen på pappret. I dagens form är det inte total fiaskostämpel på laget men det är nära. De lyckades vända 0-1 mot Linköping i Göteborg senast vilket är bra med tanke på LHCs bortaform. I dag spelar de borta, mot ett bra lag och honken står säkert fortfarande. Borda bara kunna sluta på ett sätt. Etta! När jag spelade på detta i går på Betfair fick jag oddset 1.78, nu har det sänkt det till 1,77 men jag tror vi kan leva med det 🙂

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tor 19:00
HV71 - Frölunda
1
80 kr

2 kommentarer till “HV71 höjer sig ett snäpp

  1. Daniel den skrev:

    Notera posttiden. Måste vara ett tecken…

  2. Haha… 1337 😉

    Själv tror jag på skräll idag, men visst talar mycket emot min teori. Med tanke på att Liv inte spelar idag så kanske HV71 äntligen får bita i det sura äpplet på hemmaplan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *