Målrikt när Arsenal spelar

När Arsenal spelar brukar det bli en hel del mål, åtminstone i Premier League. Senast trodde alla så kallade experter att de enkelt skulle promenera hem segern i Holland med så blev inte fallet. De lär vara riktigt laddade idag när de i ett Londonderby möter West Ham. Man hoppas på att Eduardo ska göra comeback efter sin lårskada men Rosicky och Bendtner ses som 50-50.

West Ham brukar även dem vara med i målrika matcher dock är det oftast så att bollen hamnar i deras eget mål. Zola har pressen på sig att börja få resultat. Enda segern i år har varit mot mitt kära Woverhampton i premiären och det duger inte. Formen är tämligen svag och jag ser ingen ljusning.

Trots att det är derbykaraktär på denna match så ser jag att det borde bli en hel del mål. Oddset på över 2,5 mål testas på Nordicbet.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 17:15
West Ham - Arsenal
Över 2.5 mål
30 kr

3 kommentarer till “Målrikt när Arsenal spelar

  1. John den skrev:

    Den satt ju stabilt ändå till slut. Värst vad tight det blev i toppen nu med en vecka kvar av tävlingen 🙂

  2. Daniel den skrev:

    Viktor won’t know what hit him 🙂 Så går det när man cruisar på toppen. Han och Arsenal har något att lära

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *