Tredje raka hemma för Getafe

Jag lägger även en peng på att Getafe vinner över Athletic Bilbao senare idag. Getafe har blandat och gett men har spelat bra hemma hittills, där de har vunnit över Valencia och Osasuna. De har en skadefri trupp att välja ifrån efter att bl a formstarke Pedro León har börjat träna igen efter en småskada.

I Athletic spekuleras det om Yestes frånvaro. Möjligen har det varit bråk med tränaren, även om den officiella anledningen är att han känner av en skada. Tungt avbräck i vilket fall som helst. Även Etxeberria, De Marcos, Muñoz och Muniain är några som inte spelar idag.

Atheltic har dyster form i ligan och lär vara nöjda med ett kryss här. De brukar inte imponera när de lämnar Baskien. Nu har de även spelat Europa League mitt i veckan där de fick slita hårt för att vända till seger hemma mot Nacional (2-1).

Jag testar hemmasegern till 2,00 i odds hos Bwin.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 17:00
Getafe - Athletic Bilbao
1
45 kr

3 kommentarer till “Tredje raka hemma för Getafe

  1. Daniel den skrev:

    Stabilt. Att det ska krävas odds på 2.00 innan matcherna går in…

  2. John den skrev:

    Den här helgen verkade knappt nån tydlig favorit vinna alls. Spelbolagen måste ha satt fel favorit i varenda match 🙂

  3. Daniel den skrev:

    Jo men folk går ju vanligtvis på de favoriterna så gissar att de cashat in ordentligt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *