IBK Dalen och Man City spelas på dubbel

Idag testar vi en dubbel med ett spelvärt odds från innebandyns superliga och en hemmafavorit i Premier League som möter ett skadedrabbat och slitet lag.

IBK Dalen ska bara vinna hemma mot Tyresö Trollbäcken idag. De öste in mål sist borta mot Balrog och vann med hela 13-7. Dalens anfallsspel stämde riktigt bra och speciellt Bodén och Kronberg imponerade. Innan dess gav de topplaget Storvreta hårt motstånd i 2 perioder innan de tappade. Dalen ledde med 3-1 i början av 2:a perioden, innan de kollapsade helt och förlorade med 3-10.

Tyresö Trollbäcken har tagit 7 poäng på de senaste matcherna men alla dessa har kommit mot andra bottenlag (2 vinster mot Sirius och oavgjort mot Järfälla). De har dessutom hunnit med att förlora 1-7 mot Västerås hemma, och de ligger ändå näst sist med mest insläppta mål i ligan. Dalen ska ta en komfortabel seger idag och 1,74Dalen (-1.0) känns generöst.

Jag spelar även på Man City, som letar efter sin första seger på 3 matcher. De har spelat 1-1 borta två gånger på rad men får nu spela hemma där de trivs bäst. Ska de haka på i toppen bör de vinna mot Fulham, som både är väldigt tama borta och har problem med skador på inflytelserika Murphy, Davies, Etuhu och Andy Johnson. Lägg även till att de hade en tuff match mot Roma i veckan medan City har hunnit ladda ostört.

Fulham har rätt bra facit på City of Manchester stadium de senaste åren men idag ska det bli för tufft. Jag tror på ettan som finns till 1,53.

Dubbeln kan fås till 2,66Betsafe.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 16:00
Dalen - Tyresö Trollbäcken
Dalen (-1)
65 kr
Sön 16:00
Man City - Fulham
1
65 kr

2 kommentarer till “IBK Dalen och Man City spelas på dubbel

  1. John den skrev:

    City tappar 2-0 med mindre än en timme kvar och Dalen låter sin match bli onödigt tight..Så jäkla typiskt. Väldigt slapp inställning av City som verkade tro att de inte behövde kämpa för att vinna

  2. Daniel den skrev:

    Oflyt. Samma sak för Arsenal men som tur var så tippade jag inte på att de skulle vinna. Skönt att se 2-1-målet från West Hams sida. Totalt oförtjänat att det blev 2-2 men jag klagar inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *