Bra chans för Wolverhampton

Ett av de mest ineffektiva lagen mot ett av de mest ineffektiva lagen. Låter som en skoj match det där… Jag tror att det blir roligast för Wolves som senast spelade bra mot Sunderland men åkte dit ändå. Första straffen var otroligt billig men det var inte därför de förlorade. Det missades alldeles för mycket chanser och släpptes in för lätta. Nu mot Pompey så möter de ett lag de vet att de måste slå om de ska klara sig kvar. Så mycket lättare uppdrag på hemmaplan kommer inte i serien. Viktiga spelare som Kightly, Ebanks-Blake och Foley är nu tillbaka på allvar och redo att spela.

I en match där bara seger räknas så plockas poängen av Wolves. Betfair ger som vanligt ett mycket bra odds i skrivande stund.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Wolverhampton - Portsmouth
1
50 kr

3 kommentarer till “Bra chans för Wolverhampton

 1. Daniel den skrev:

  Domarna i England lär vara sämst i världen och Wolves missar nog mest i densamma. Orättvis förlust återigen. Sjukt

 2. Daniel den skrev:

  62: Oh dear. Shocker of a decision from Howard Webb. Kightly’s cross is clearly handled by Wilson. But somewhere the referee, from right on the spot, misses it. Replays prove it was a clear and deliberate move of the hand. The Wolves players can’t believe it. And now the rain is lashing down!

  64: The BBC describe Webb’s lack of a penalty as an ”amazing decision”. There may be one or two different descriptions if it proves costly to Wolves who have not had the rub of the green penalty-wise over two successive weekends.

  Japp, jag är grinig just nu

 3. John den skrev:

  Borde varit straff ja. Men du får gärna fortsätta tippa på wolves 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *