Spurs brukar få det svårt på Reebok Stadium

Jag känner att Spurs har blivit satta som lite väl stora favoriter med tanke på att Bolton har vunnit detta Premier League-möte 6 av de 7 senaste gångerna. 2:an är definitivt ingen spik som jag läste i någon tidning. Förutom att det är lite av en bogey ground för Spurs så brukar de inte vara lika bra borta. Hittills har de vunnit mot usla Hull och West Ham med en del tur. Det är dock hemma de brukar övertyga annars med sitt skönspel.

Skönspel lär det nog inte bli för mycket av idag då Bolton gillar att spela fysiskt och direkt. Detta tillsammans med att Bolton är mycket bättre på fasta situationer tror jag kan leda till att hemmalaget kan få med sig något från matchen. Jag testar ettan (Draw no bet) till 2,75 hos Betsson.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Tillbaka
Lör 16:00
Bolton - Tottenham
1*
50 kr

1 kommentar till “Spurs brukar få det svårt på Reebok Stadium

  1. John den skrev:

    Så tappar Bolton ledningen två gånger också..men pengarna tillbaks iaf

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *