Ny månad – ny tävling

I och med att oktober har precis börjat så har vi på Oddskampen tänkt att starta om vår interna tävling. Från och med nu så tävlar vi månadsvis istället för att göra det mer intressant. Vi startar den 1:e varje månad med 1000 kr i kassan, precis som tidigare. Den som har mest pengar i kassan när månaden är slut vinner.

Efter att vi har testat på att tävla i runt två månader nu så har vi även kommit överens om ett par regeländringar. Vi får högst satsa 10% av kassan på ett spel. Detta är för att se till att tävlandet inte påverkar hur mycket vi satsar i någon större grad. Vill någon gå förbi ledaren så får det bli förtjänat genom att lägga in fler tips som sitter.

Vi måste tippa minst tre gånger i veckan också. En regel mest för att försäkra att vi inte kan lägga oss på latsidan. Men vårt intresse och motivation för att tippa är stort så det ska inte bli några problem oavsett.

Till sist får väl jag (John) och Viktor gratulera Daniel till första segern. Alla hans tips som gick in var självklart ren bonnröta så nu är det dags att ta revansch 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *