Norrköping vinner och elitseriepremiär

Elitseriepremiär och spännande match i superettan idag på agendan. Jag har haft bra flyt den senaste tiden och legat bra till i kampen. Jag tror mitt flyt fortsätter idag med elitseriepremiären för dörren för mitt Färjestad. Matchen har behandlats av John men ska ge mina synpunkter ändå. Färjestad har förlorat många tongivande spelare till årets säsong och är inne i ett generationsbyte vilket alltid är svårt. Tror att det blir ett mellanår för vargarna men man kan inte räkna bort dem. Under 200-talet har dem varit i final 7 gånger och vunnit 3. I Löfbergs Lila Arena så förlorar dem otroligt få matcher och jag tror att det fortsätter idag.

Från Skellefteå AIK har de tagit spelare de två senaste säsongen, nu senast Fredrik Lindgren och Kent McDonell som sett het ut på slutet. Dessa spelare har de fått ersätta. Mycket svårt att börja mot FBK och hemmaseger väntar till 1,71.

Matchen som kupongen främst kretsar kring är IFK Norrköping – Syrianska. Peking var bättre än 0-0 senast mot Trollhättan och mot Åtvidaberg (tvåa i tabellen) hade de mycket otur när den matchen bara slutade 2-2. Dags att de får flytet med sig och ett resultat de förtjänar. Mot Syrianska ska de ha en bra chans. Detta är en chansningen men ett bra drag till oddset 2,20.

Detta ger ett totalodds på 3,76Betfair.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Mån 19:00
Färjestad BK - Skellefteå AIK
1
50 kr
Mån 19:00
IFK Norrköping - Syrianska
1
50 kr

1 kommentar till “Norrköping vinner och elitseriepremiär

  1. Mr Bet den skrev:

    Håller med dig om IFK! Nu kör vi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *