Färjestad vinner elitseriepremiären

Fjolårsmästarna Färjestad startar säsongen hemma mot Skellefteå och när oddset på ettan ligger på 1,70 så är det klart värt att satsa på. De har 17 raka vinster hemma och med det starka stödet de har i Karlstad bakom dem så tror jag att de kan få en bra start och ta ännu en vinst här.

En del frågetecken har ställts kring hur FBK kan klara sig efter att ha tappat inflytelserika spelare  som Jönsson, Nordstöm och Rhodin, men samtidigt var de borta en del p.g.a skador ifjol och var tvungna att redan då vänja sig vid att klara sig utan dem.  De har skaffat in en del intressanta och kloka nyförvärv som Pihlström, Lindström, Lindgren och Johan Andersson. En fördel är att Färjestad har det ljust på skadefronten och har kunnat spela ihop dem ordentligt. Jag tror att det finns en hunger bland de nya spelarna, och klubben i helhet, att visa att det inte går att räkna ut Färjestad i år heller.

Jag lägger även till att AIK vinner över Balrog med minst 2 måls marginal i innebandyns superliga. Balrog gick överraskande till semifinal i våras men har tappat lagkaptenen Palokangas och förstamålvakten Nieth. AIK har inte kvar Jihde men har ändå en stark trupp som ska vara för bra för Balrog. De fem senaste mötena i serien har slutat med vinster för AIK med minst 2 mål. AIK (-1) finns att spela till 1,60.

Dubbeln finns till 2,72Nordicbet.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 19:00
Färjestad - Skellefteå
1
38 kr
Mån 19:00
Balrog - AIK
AIK (-1)
93 kr

3 kommentarer till “Färjestad vinner elitseriepremiären

 1. Daniel den skrev:

  Är väldigt kuven med FBK asså. Jag håller ju på dem men kan ju inte låta mina sportsliga preferenser spela in i tipset. Har en rackare på gång här nu och får fundera över hur jag gör med vargarna…

 2. John den skrev:

  Där klirrade det skönt i penningpungen. Men Färjestad gjorde det lite svårt för sig i slutet, kanske fick för bra start nästan så att de slappnade av. Synd på Norrköping Daniel, du skulle ryggat mitt andra tips också 😉 Kunde ju lirat högre handikapp där t.o.m

 3. Daniel den skrev:

  Man skulle ju gjort det för en gångs skull 😉
  Färjestad var inte bra i andra perioden men hade grepp fram till en tavla i tredje. Inte orättvist åtminstone…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *