Sevilla och Torino är för starka hemma

Två matcher som är något favorittyngda står på talongen idag. Två matcher där hemmasegrar är att vänta. Två matcher som Sevilla och Torino vinner med den tyngd de besitter gentemot deras motståndare.

Detta tips är lite inspirerat av bettingvärlden där ute och jag tycker att det verkar helt klart spelvärt. Sevilla har börjat säsongen helt godkänt med en bortaförlust och två starka segrar sedan dess. De har ett bra lag med massor av talang där flera kan avgöra matcher. Kanoté och Negredo kommer att skaka om Mallorca rejält.

Mallorca har startat säsongen kanonbra men har dock inte haft det svåraste programmet med segrar mot Tenerife och Xerez. De lyckades få kryss borta mot Villareal vilket var imponerande men de låg under för största delen av matchen och hade lite tur. De är inte ett lag som tippas långt upp i tabellen och idag kammar de noll. Ettan spelas till oddset 1,55 just nu.

Torino spelade i Serie A förra säsongen och har ett för bra lag för Serie B vilket de visar framför allt på hemmaplan. Padova saknar riktig spets och spelar mest oavgjort. Det är klasskillnad här och det kommer att synas på måltavlan. Banketta till 1,50.

Spelas på Betfair till totaloddset på 2,33.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tis 20:00
Sevilla - Mallorca
1
100 kr
Tis 20:45
Torino - Padova
1
100 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *