Watford i målform

Watford imponerade i första omgången (2-3) när man hämtade upp underläge två gånger borta mot Crystal Palace för att sedan avgöra på tilläggstid. Även Ipswich gjorde det bra (1-1) som höll jämna steg med det förväntade topplaget Blackburn. Jag tror dock inte Ipswich räcker till ikväll och kommer få hämta flera bollar i eget mål, och därför spelar jag Watford Över 1,5 till 2,31 i odds hos Betsafe.

Ipswich släppte in 77 mål förra säsongen vilket var näst mest av alla lag. Nu har man satsat på en ny målvakt, den 24-årige Scott Loach som har ett förflutet i dagens motståndare Watford. Det brukar bli målrika matcher när lagen mött varandra tidigare och oftast är det Watford som står som segrare. De fyra senaste mötena på Vicarage Road har slutat 2-1 till Watford.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tis 20:45
Watford - Ipswich
Watford Ö 1,5
28 kr

1 kommentar till “Watford i målform

  1. John den skrev:

    Tänka sig, jag satt precis och tänkte tippa över 2,5 mål i den här matchen. Ipswich har en tendens att falla ihop rejält emellanåt så hoppas de läcker idag. 1-1 mot Blackburn har säkert gjort dem lite väl självsäkra, de brukar ha svårt för att göra 2 bra matcher på rad =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *