Van Persie debuterar för Man United

Premier Leagues första omgång avslutas med en riktig godbit i Everton – Manchester United. I sista omgången i fjol hämtade Everton upp ett 2-4 underläge till oavgjort på Old Trafford, och lokalkonkurrenten City kunde gå förbi och vinna ligan på målskillnad.  United har revansch att utkräva på Everton ikväll!

Det kommer förmodligen bli en jämn match men jag tror att bortalaget drar det längsta strået. United har förvånansvärt lätt för Everton, såväl på hemmaplan som på bortaplan, och har radat upp trepoängare genom åren.
För några dagar sedan blev det klart att Robin van Persie lämnar Arsenal för att ansluta till United. Därmed har United nu förra årets skytteligavinnare (van Persie) samt tvåan (Wayne Rooney). Tillsammans gjorde de hela 57 mål förra säsongen! De kommer behövas ikväll för förra året var det bara de två topplagen från Manchester som släppte in färre mål än Everton.

Everton har förlorat premiären av Premier League de senaste fyra åren, blir det femte raka? Tvån spelas på Bet365 till 2,00.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Mån 21:00
Everton - Manchester United
2
29 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *