Portugal har problem i båda ändarna av planen

Bet365 ger 2,20 för tysk seger idag och det känns för högt för att inte testa. Tyskland har under Löw varit ett av världens absolut bästa landslag och de har fått en fin kontinuitet i laget. Alla vet hur de ska spela och de yngre killarna har fått värdefull rutin från VM senast. Truppen är skadefri och Löw har ett lyxproblem när han ska plocka ut laget. Tyskarnas vinnarmentalitet, tillsammans med ett snabbt och rörligt anfallsspel, gör dem svåra att möta för vilka som helst.

Portugal imponerar som så ofta inte på mig. Som vanligt ser de rätt bra ut på papper men har svårt att få ihop ett lag som funkar tillsammans. De övertygande inte i kvalet och i träningsmatcherna på hemmaplan inför EM spelade de bara 0-0 mot Makedonien och förlorade 1-3 mot Turkiet. De har haft problem att göra mål samtidigt som deras odisciplinerade försvar tabbar sig och släpper in skitmål.  Deras mittfält sägs vara deras bäst fungerande lagdel men jag tycker att tyskarna känns rätt överlägsna där med. Portugal känns inte i bra skick och kan mycket väl missa en kvartsfinalplats.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 20:45
Tyskland - Portugal
1
36 kr

2 kommentarer till “Portugal har problem i båda ändarna av planen

  1. Skön start på EM för er! Hoppas det fortsätter så!

  2. John den skrev:

    Tack, får hoppas att vi har lika mycket flyt med andra tips =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *