Umeå City bättre än tabellen visar

FC Helsingborg imponerade inte alls på mig ifjol och jag är ännu inte övertygad om att de har förbättrats avsevärt. De känns som lite väl stora favoriter idag. Helsingborg vinner rätt sällan med klara siffror borta och är inte så bra på att dominera matcher mot lite sämre motstånd. Duktige Kivilehto saknas idag. Bet365 ger 2,00 på Helsingborgsvinst med minst 3 bollar, men Umeå City (+2,5) till 1,75 har större spelvärde.

Visst har Umeå City förlorat 4 raka men de har haft ett ruskigt svårt spelschema hittills – Umeåderby mot Dalen, Pixbo (b), Täby (h) och Falun (b). Det är matcher de oftast förlorar, men de stod ändå upp riktigt bra i 3 av dem. Nu kommer det matcher där de realistiskt har större chans att plocka poäng, vilket de behöver om de inte vill halka efter i botten på tabellen. Umeå City har stört bättre lag än Helsingborg uppe i norr och handikappslinan ska de minst kunna ordna.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 16:00
Umeå City - FC Helsingborg
Umeå City (+2,5)
29 kr

1 kommentar till “Umeå City bättre än tabellen visar

  1. John den skrev:

    Pinsam start av Umeå…matchen avgjord efter 10 min =(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *