Crystal Palace är vassare framåt än Watford

Crystal Palace ser inte så pjåkiga ut alls den här säsongen och har varit svåra att slå hittills. 3-1-vinst i Brighton och 2-2 mot West Ham är två resultat innan landslagsuppehållet som imponerar. Spelet ser bra ut och självförtroendet verkar vara på topp. Palace trivs mot Watford då de har vunnit 3 av de senaste 4 mötena.

Palace, med spelare som Murray, Ambrose och Scannell, känns betydligt vassare framåt än Watford, som bara har gjort 9 mål på 10 matcher. Efter att de sålde offensiva nyckelspelare som Graham & Cowie så har de haft svårt att återhämta sig. Enda hemmasegern (2-1) kom senast mot ett Millwall som har ännu större problem att hitta målet och formen.

Crystal Palace (draw no bet) finns till 2,38 hos Betsafe och det känns absolut värt att testa med tanke på lagens seriestart och att hemmafavoriter ofta sviker i the Championship.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Watford - Crystal Palace
Crystal Palace (draw no bet)
39 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *