Reading brukar starta säsongen dåligt

Jag hittar få favoriter i the Championship med värde idag då första omgången kan ge lite oväntade resultat. Jag hittar mer värde på Millwall (+0,5) till 2,05 hos Bet365 än Reading till runt 1,80. Jag undrar hur pass bra Reading har hämtat sig från play-off-förlusten och om de kan matcha de höga förväntningarna nu. Mills, Ingimarsson och Khizanishvili har har lämnat backlinjen och det finns lite frågetecken med pinsamt långsamme Harte och oprövade Khumalo. Laget kryssade mycket ifjol och har inte vunnit en öppningsmatch på 5 år.

Millwall är en svårslagen lagmaskin som gillar att slå ur underläge. Båda lagen spelar typisk brittisk fotboll så jag tror inte det kommer skilja mycket mellan lagen.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Reading - Millwall
Millwall (+0,5)
32 kr

1 kommentar till “Reading brukar starta säsongen dåligt

  1. John den skrev:

    Blev oväntat nervöst på slutet så tur att jag hade ’dubbelchans’ på Millwall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *