Ett fulltaligt Ipswich har övertaget

Första matchen för säsongen är alltid svårbedömd och man vet ju att träningsmatcherna inte betyder ett smack när väl tävlingarna drar igång. Jag väljer att titta på lagens uppbyggnad och ser att Ipswich kommer med att slagkraftigt lag till dagens möte då man till synes är helt fulltaligt. Aktiviteterna i sommar har inkluderat Michael Chopra, Ingimarsson och Bowyer. Det är mycket kvalitet som kommit in genom portarna då man sålda Connor Wickham för en stor penningpung.

Bristol C har dock varit ganska lugna på transfermarknaden. Det viktigaste har varit att hålla båda armarna runt Nicky Maynard som står för lagets målproduktion. Det har man lyckats med hittills.  Jamie McAllister är dock osäker till att starta vilket skulle vara ett stort avbräck.

Ipswich kommer fulltaligt och har ett litet övertag enligt mig. Oddset på den raka tvåan blir 2,85Expekt. Värt en liten insats.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Bristol City - Ipswich
2
19 kr

2 kommentarer till “Ett fulltaligt Ipswich har övertaget

  1. John den skrev:

    2,85 ser ut som ett fynd nu =)

  2. Daniel den skrev:

    Klockren start detta. Bara att bygga på

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *