Wednesdays försvar får problem med stekhett Posh

Jag förstår inte hur Unibet tänker när de sätter opålitliga Sheffield Wednesday som favoriter mot League Ones formlag #1 Peterborough. 2,65tvåan hos Unibet måste testas.

När man går efter materialet de har så har Wednesday underpresterat rejält. De ska definitivt utmana om en play-off-plats men ligger på en pinsam 16:e plats. Försvaret är en enda röra, spelet endimensionellt och det verkar finnas en halvtaskig mentalitet hos många i laget. Wednesday är inte pålitliga alls och hemma på Hillsborough kan de släppa in mål mot vilka som helst. På senare tid har Hereford & Northampton, bottenlag i League Two, målat här, Bristol Rovers gjorde 2 och Plymouth gjorde hela 4 mål osv. osv.

Peterborough är välkända för sin offensiva kvalitet och har gjort mäktiga 82 mål på 35 matcher. De har riktigt god form med 7 vinster på de 10 senaste och den fantastiska målskillnaden 18-2 på de 6 senaste matcherna. Ferguson har lyckats täta till försvaret t.o.m och de har 4 raka clean sheets. Wednesday kommer få det svårt att hålla tätt bakåt ikväll och Posh ska ha god chans att vinna det här tack vare sin vassare offensiv.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tis 20:45
Sheff Wed - Peterborough
2
45 kr

2 kommentarer till “Wednesdays försvar får problem med stekhett Posh

  1. John den skrev:

    1-4. Bara att bocka och buga för Unibets 2,65. Riktigt fynd.

  2. Daniel den skrev:

    Riktigt bra spel där då. Nu lånar Peterborough in unge Batth från wolves för Beevers som skadade sig i matchen. Det kommer ju bara stärka dem 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *