Djurgården har vittring på en kvittering

Luleå var verkligen inte bra senast under stora delar av matchen där de kunde slå in matchbollen i den här kvartsfinalserien. Den svåraste matchen att vinna är just den som tar en vidare brukar de säga och det visade dem prov på senast. Det är inte det lättaste att vända den trenden här då det är väldigt jämna lag som möts. Luleå kan inte göra som färjestad som vissa delar av sin kvartsfinal spela med bromsen i för då straffas de direkt.

Jag tror inte att de kommer att kunna ta sig vidare här i kväll mot ett högmotiverat Djurgården i ett fullsatt Globen. Det är som upplagt för Djurgårdenseger här. Som vanligt bjuder Expekt på bra odds. 2,05ettan tar jag.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Fre 19:00
Djurgården - Luleå
1
29 kr

2 kommentarer till “Djurgården har vittring på en kvittering

  1. John den skrev:

    Det blev ett par mål till slut ändå. Otroligt. Kändes som det skulle sluta 0-0. Vore pinsamt 🙂

  2. Daniel den skrev:

    Luleå är så jävla defensiva. Djurgården fick hål på dem till slut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *