Storvreta slår ut Täby

Jag trodde stenhårt på att Storvreta skulle slå ut Täby när kvartsfinalerna lottades, men det ser ut att gå lättare än jag trodde. 2-0 i matcher och dags för Storvreta att knyta ihop säcken för att inte göra det onödigt spännande. Storvreta spelas till 1,75 hos Expekt.

Täby har inte imponerat på mig någon match jag har sett den här säsongen. De känns som en blek kopia av det Täby vi har fått se tidigare år. Inte lika vassa offensivt och man ser mer sällan hur de tar tag i matcher i slutet när det behövs som mest. Efter deras lugna säsongsförberedelser så trodde jag att de skulle höja sig ett snäpp så här dags, men det har inte vid något tillfälle känts som ett lag ens för en semi-final.

Under 2011 har Storvreta sett enormt mycket hetare och stabilare ut. Nu är det 7 raka segrar de har mot Täby och de verkar ha total koll på hur man ska spela mot dem. Håller de sig bara lugna och låter tjuriga Täby åka på flest utvisningar så ska de ta det här. Laget lär vara fokuserat då de inte vill ha 2-1 i matcher och en tripp till Tibblehallen.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 19:15
Storvreta - Caperio/Täby
1
23 kr

1 kommentar till “Storvreta slår ut Täby

  1. John den skrev:

    Kohonen dominerar hårt. Det var allt =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *