Charlton har varken form eller inställning för att slå Saints

Det är inte mycket som talar för underpresterande Charlton idag när de tar emot Southampton på the Valley. De har bedrövlig form med 7 förluster på de 8 senaste, ett spel som inte funkar och ett lag utan passion eller tro på sig själva. Hade de åtminstone visat att de brydde sig så hade de kanske kunnat gneta till sig något här, men det verkar näst intill som att de har lagt ner för den här säsongen. Lägg till att bäste målskytten Jackson och förstekeepern Elliot är skadade och måltjuven Benson avstängd.

Motivation slår klass sägs det ju men här är det Southampton som har både och. Andra serieresultat har varit gynnande nyligen och en vinst idag tar dem upp till den åtråvärda andraplatsen. Saints är rakt igenom ett bättre lag, med mer spets framåt och ett tightare försvar. Spelar de bara som de kan så ska de ha en bra chans idag. Southampton (-0,5) till 1,88 hos Bet365 känns spelvärt.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tis 20:45
Charlton - Southampton
Southampton (-0,5)
31 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *