Sm-slutspelet börjar med HV71 mot AIK

Äntligen är den slöa grundserien över och spelarna har för första gången på nästan ett år en anledning att faktiskt gå upp ur sängen och trycka i sig den där grådaskiga gröten. Nu drar det ju igång på riktigt. Det var på tiden.

Det smygstartas idag med HV71 som tar emot AIK. Det är en bedrift i sig att AIK lyckats ta sig hit. Det var det inte många som trodde men laget har gjort det bra och man förtjänar sin plats. Nu kommer den inte att vara särskilt länge utan kommer med stor sannolikhet ta slut efter kanske 4 eller möjligtvis 5 matcher. Jag tror dock absolut att de kommer att göra hårt motstånd och inte ge HV71 alltför mycket utrymme. De tidigare mötena har varit hyfsat målrika men grundserien spelar som vanligt ingen roll när slutspelet drar igång. Hv har inte heller sett så bra ut den senaste tiden tycker jag och blåser nog inte bort AIK hur enkelt som helst.

Jag tror på ett tillknäppt möte med hårt jobbande AIK som håller siffrorna nere. Bäst odds hittar jag på Expekt där de ger 1,75under 5,5 mål.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Mån 19:00
HV71 - AIK
Under 5,5 mål
30 kr

2 kommentarer till “Sm-slutspelet börjar med HV71 mot AIK

  1. Daniel den skrev:

    Hur fan är det möjligt. Inte att aik vinner men att de gör 4 mål på en halvlek? Fan om HV71 kommer tillbaka. Ett lag man inte kan gilla

  2. John den skrev:

    En sån där period händer inte för ofta. Osis. Annars såg det väldigt bra ut efter en blek första period.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *