Milan får problem med Spurs fart och teknik

Ända sedan innan första mötet så har jag varit inne på både ettan på Spurs (ca. 2,25 i odds) och över 2,5 mål (1,95) ikväll. Tottenham över 1,5 mål känns dock mer spelvärt till höga 2,40 (Betway ger som så ofta fint odds på över/underspel) då jag har svårt att se ännu en 1-0-vinst till Spurs och att de är det mer troligare laget att göra minst 2 mål om man skulle köra överspelet. Spurs har vunnit och gjort minst 3 mål i alla CL-matcher i London hittills.

Visst är Milan rutinerade i Europasammanhang men deras chanser att gå vidare ser inte ljusa ut. Knappt några mittfältare kvar att välja bland nu när Gattuso och Boateng saknas och de kanske blir så desperata att föredettingen Seedorf får starta. Milans mittfält är tempofattigt och mediokert i bästa fall men när Seedorf spelar stannar han upp spelet och slår bort bollar så att man kan tro att motståndarna har mutat honom. Tottenham bör dominera på mitten och deras teknik och bolltempo kan bli ett stort problem för Milan som inte är vana vid det. Milans andra stora svaghet är ytterbackarna och vilka som än spelar lär bli sönderlekta av Bale och Lennon. Spurs kan inte spela tillbakadraget och ’Arry har sagt att de ska anfalla. Det har varit grym stämning på White Hart Lane i CL-matcherna hittills och jag tror att fansen hjälper laget avsluta vad de började med nere på San Siro.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 20:45
Tottenham - Milan
Tottenham över 1,5 mål
30 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *