Tottenham slår bortasvaga Liverpool

Tottenham hjälpte oss i senaste omgången mot Werder Bremen. Nu kallar jag på dem igen. I dag möter de Liverpool som är ganska svaga borta. Det verkar även som att Gerrard kommer att saknas i bortalaget. Tottenham vinner nog minst 5 av 10 matcher som lagens form är nu vilket gör 2,10 till spelvärt.

Tottenham kan vinna mot alla lag om de hamnar i zonen. Det har de bevisat flertalet gånger, senast mot Arsenal då de vann med 3-2 efter en grym andra halvlek. Självförtroendet lär vara på topp. På skadelistan hittar vi Huddlestone och O’Hara men på mittfältet har de gott om spelare att plocka in.

Liverpool gillar inte att spela borta, precis som Fulham förr året. Hodgson har således kämpat mot bortaspöket under en längre tid. De saknar Gerrard vilket gör laget klart sämre då laget faktiskt är ganska smalt numer. Nu får Torres bära laget men han har inte riktigt varit sig lik sedan VM i somras tycker jag.

Ett försvagat och bortasvagt Liverpool reser till London för att möta ett formstarkt Tottenham. Jag känner starkt för ettan. 2,10 får vi på Bet365 just nu. Skynda, skynda!

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 17:00
Tottenham - Liverpool
1
35 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *