Skellefteå klart starkare än försvagat Brynäs

Skellefteå ser ut att gå mot en seger till i kampen om förstaplatsen i den här säsongens Elitserie. Nu kan det vara så att man går händelserna i förväg men tror inte att tabellen kommer göra några drastiska förändringar förutom att AIK kommer tappa mark så småningom. Brynäs kommer från en bra seger hemma mot ett dåligt HV71 men är lite skadeskjutet. Tror inte att man orkar med här.

Skellefteå med Lehtonen och Lindström i spetsen ser ruskigt starka ut i år. De har under flera år sakta jobbat sig mot toppen allt sedan man tog klivet upp till Elitserien. Jag trodde själv på ett mittenplacering, strax under toppen. Lehtonen och Lindström spottar in poäng som om det vore pojklag de mötte och Hadelöv jobbar på att bevisa för mig att han är en duglig målvakt. Han har gjort ett bra jobb hittills.

Brynäs vann senast med 3-0 mot HV71 som inte riktigt känns heta. Alla sitter och väntar på att de ska komma igång men inget händer. För varje seger som kommer verkar folk  tro att det lossnat men så kommer nästa match och nästa nederlag. Vi ska dock inte ta något från Brynäs. De gjorde en bra match och vann välförtjänt. På kuppen fick de några skador som gör vissa spelare lite osäkra kort i dagens match. Det handlar om Kahnberg, Granström och Nordqvist. Enligt hemsidan ska den sistnämnda kunna starta vilket ändå innebär ett betydande bortfall på forwardsidan.

Skellefteå har visat under hela säsongen att de är starka, betydligt starkare än Brynäs som dessutom kommer med skador i truppen. Den raka ettan är ju självklar men jag spelar ett handikappspel.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tor 19:00
Skellefteå AIK - Brynäs
Skellefteå (0-1)
36 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *