Kings förlänger Islanders förlustrad

Toppen mot botten möts när Los Angeles Kings tar emot New York Islanders på söndagsmorgonen. 1,70 gånger pengarna hos Unibetraka ettan är taget, för ingenting talar för att bortalaget ska knipa poäng.

Islanders knep en poäng när de förlorade på straffar i förra omgången mot San Jose. Det var deras första poäng på nio omgångar. Mot Los Angeles har laget inte vunnit under ordinarie tid sedan den 15 februari 2003. Förra säsongens två möten lagen emellan vanns båda av Los Angeles (1-0 och 2-1). Islanders har tre av deras sex bästa backar skadade och dessutom forwarden Kyle Okposo.

Los Angeles ligger tvåa av alla lag i NHL trots två matcher mindre spelade än ettan Washington. Formen är kanon med fem raka tre poängare. På hemmaplan har man spelat sju matcher utan att tappa poäng. Skador som rapporterats I Los Angeles är Willie Mitchell och Alexei Ponikarovsky.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 04:35
Los Angeles - NY Islanders
1
33 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *