Helsingborg mycket bättre än Hammarby

Helsingborg missade det Allsvenska gulden med en liten marginal och lär vara riktigt sugna på cupen där de möter ett annat HIF, Hammarby som saknar sin bäste spelare. 1,70Expekt” href=”http://media.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=43940&bid=5619″ target=”_blank”>expekt för bortaseger. För att citera en stor man: Wow!

Hammarby harvar numer i superettan, långt i från de glada åren runt år 2000. Deras säsong var lite svajig men med ett bättre spel i den avslutande delen av säsongen så hamnade man mitt i tabellen, just ovanför en annan krisklubb; Örgryte. Vägen fram har varit oväntat enkel mot idel allsvenska klubbar där den senaste i raden var Kalmar där man vann efter straffar. Man är kompetenta i cupen där det mesta kan hända men saknar i dag Linus Hallenius vilket är ett jättestort avbräck för en trupp av superettanstatus.

Helsingborg däremot har sin skyttekung med sig till matchen. Alexander Gerndt kom trea i den allsvenska skytteligan i laget som hamnade på en snöplig andraplats. Formen är det inget fel på då man gick stenhårt för att pressa Malmö. Sista matchen slutade 0-0 mot ett bra Kalmar. Jag tro att de är väldigt sugna på att vinna cupen nu när de missade det allsvenska guldet. Helsingborg har även ett mycket bättre lag. Det enda som talar emot segern är väl att matchen spelas på Söderstadion.

HIF – HIF  2

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Hammarby - Helsingborg
2
33 kr

5 kommentarer till “Helsingborg mycket bättre än Hammarby

 1. John den skrev:

  Den satt hårt inne men verkade välförtjänt. Vi behövde lite gröna kuponger så den satt fint

 2. Viktor den skrev:

  Vad menar du att Gerndt kom trea Daniel? =)

 3. Daniel den skrev:

  Han var fulare än den som kom delad tvåa med honom 🙂

 4. Viktor den skrev:

  Gerndt vann den allsvenska skytteligan med 20 gjorda mål.

 5. Daniel den skrev:

  Åfan, Någon borde säga det till Allsvneskans hemsida 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *