Tranmere älskar att frustrera topplagen

Tranmere Rovers kämpar på bra nere i botten och brukar gilla att vara underdogs. Colchester har inte vunnit hemma ännu och öser inte direkt in mål. Tranmere ska ha hyfsad chans att gneta till sig minst en pinne så jag spelar Tranmere (+0,5) till 2,15 hos Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_054477″ target=”_blank”>Bet365.

Tranmere är inte på nåt sätt ett finlirande lag och de trivs bäst när pressen är på motståndarna. De brukar höja sig när de möter de bättre lagen och hittills har de vunnit över Peterborough, kryssat hemma mot Charlton och även borta mot hemmastarka Huddersfield. De lär ligga lågt och tätt idag och Colchester, som bara har gjort 8 mål på 7 matcher, får vara på topp för att hitta en seger idag. Hittills har de kryssat alla sina 3 hemmamatcher och fansen kommer att kräva 3 poäng idag. Det kan bli frustrerade. Tranmere har lyckats bra mot Colchester på senare tid, 2 oavgjorda 2009/10 (t.o.m John Barnes lyckades guida laget till en pinne) och de vann varsin match 08/09. Tranmere har länge haft massa skador men kan få tillbaka flera spelare tills idag. Kvicke junioren Dale Jennings, som imponerade senast, sägs starta idag på topp och kan hjälpa till att orsaka problem framåt när lägen dyker upp.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Colchester - Tranmere
Tranmere (+0,5)
30 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *