Tottenham vinner på West Hams bekostnad

Premier League fortsätter och idag tror jag mer på West Hams svaghet än Tottenhams styrka. Tottenham ger upp mot 2,20 på flertalet ställen, bland annat Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_054477″ target=”_blank”>Bet365.

West Ham var verkligen usla förra säsongen och var inte lång ifrån att falla i seriesystemet. Det som räddade dem var att det fanns lag som Burnley och Hull som lyckades vara sämre. De har ett mycket tunt lag och saknar medlen för att förstärka nämnvärt. De lever mycket på Parker och Carlton Cole att prestera. Behrami, Upson, Gabbidon testas.

Tottenham saknar Defoe och Dawson med säkerhet. Modric tillbaka vilket är ett stort plus. Får se om han startar. De åkte på en storförlust mot Arsenal där de flesta målen kom på övertid dock. De borde ha ett okej självförtroende efter vändningen mot Wolves. Med alla deras skador så har de inte lyckats imponera så mycket hittills men tror att de kommer att förpassa West Ham till botten av tabellen idag utan större besvär.

Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_054477″ target=”_blank”>Bet365 ger oss 2,20 för tvåan vilket jag tycker är lite i överkant.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
West Ham - Tottenham
2
30 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *