Bra odds på att Braga lyckas göra mål

Braga imponerade när de slog Sevilla för att ta sig till Champions league-gruppspelet och ska inte underskattas. De är skickliga på kontring och att de gör ett mål är inte osannolikt alls, trots att Arsenal är storfavoriter. Expekt” href=”http://media.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=43940&bid=1872″ target=”_blank”>Expekt ger lite för höga 2,10 på att bortalaget gör mål. Bwin & Unibet har runt 1,75 för samma spel.

Detta är första gången Braga är i Champions League så det är säkert ett inspirerat bortalag som kommer till fina Emirates Stadium för att spela. I kvalet slog de Celtic med 4-2 totalt och Sevilla med 5-3. De visade att de inte var några pushovers och att de är skickliga offensivt. Det blir tufft idag men fortsätter de med samma attityd så har de potential att störa Arsenal. Med spelare som Lima, Matheus och Paulo César är de vassa på kontringar och Arsenal har ju inte direkt ett skräckinjagande försvar. De har gjort en del förändringar i backlinjen över sommaren och Clichy visar gång på gång brister i defensiven. Till 2,10 måste jag definitivt testa spelet.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 20:45
Arsenal - Braga
Bortalaget gör mål
33 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *