AIK kan störa Linköping på hemmaplan när Elitserien tjuvstartar

AIK är tillbaka i elitserien, äntligen tycker de kanske. Deras vistelse i högstaserien ser ut att bli kortvarig på förhand. Men matcherna ska ju spelas och det kan se helt annorlunda ut på vårkanten när det ska avgöras. Vi är nog alla glada att ishockeysäsongen är igång igen och Oddskampen tippar mot bolagsfavoriten.

AIK har varit nere och harvat i allsvenskan och division 1 i åtta år vilket är lång tid inom sport. Nu är de äntligen tillbaka och inte bara det, de får börja på hemmaplan också. Hemma på vad som måste vara ett fullpackat Hovet lär de vara oerhört tända senare i kväll. Det finns inte mycket form att gå på inför matchen då det är säsongsstart. AIK tyngsta nyförvärv får väl Oscar Steen och Rudslätt klassas som. Deras stjärnvärvning MacNevin kan inte spela förrän den första oktober men jag tror inte att det har betydelse.

Linköping kommer även i år att få en tung start tror jag. De saknar ju som vanligt deras tjeckiska importer i säsongsinledningen och de är mycket svagare utan dessa. Utöver dem så är deras lag lite svagare på pappret än tidigare år då rejäla satsningar inte betalat sig. Men det är på pappret, hur det är i verkligheten får framtiden utvisa. Jag tror inte att de kommer att vinna idag utan vinner något lag så blir det nog AIK på ren vilja och entusiasm.

AIK DNB betalar 2,35Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=12208″ target=”_blank”>Unibet vilket jag tycker är generöst.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 19:00
AIK Hockey - Linköping HC
AIK DNB
33 kr

1 kommentar till “AIK kan störa Linköping på hemmaplan när Elitserien tjuvstartar

  1. Daniel den skrev:

    Det var ju nära….
    Bra att jag knappast var den ende som gick på denna nit 🙂 Nya tag idag med Färjestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *