PSV har bra chans mot Heerenveen

PSV möter i deras öppningsmatch Heerenveen på bortaplan vilket inte borde bli en dans på rosor men det ska vara klasskillnad. PSV vinner till ett helt okej odds på 1,85Pinnacle.

Båda lagen har genomgått en hel del förändringar i sommar i form utav värvningar. Heerenveen har nog gjort de största då de bytt tränare samt gjort sig av med en hel del spelare. 4 nya spelare har kommit varav Das Bost (Heracles) kanske är den mest intressanta. Heerenveen är ett lag som ofta satsar på unga talangar som de kan utveckla och sedan kanske sälja vidare för större summor. Das Bost är en av dem, de har även en mycket skicklig ytter i Filip Djuricic.

PSV har även de värvat en hel del men samtidigt sparat truppen som missade segern i ligan förra året. Spelare som Afellay, Bakkal, Dzsudzsák och Toivonen är kvar förstärkta av bland annat kvalitetsspelarna Marcus Berg och Jeremain Lens. Berg har ju gjort succé i den holländska ligan förut och borde veta vart målet står. Laget borde vara mer samspelt än det omstrukturerade Heerenveen och har samtidigt bättre spelare.

Matchen visas i kväll klockan 20:45 på tv4 Sport.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 20:45
Heerenveen - PSV
2
43 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *