Derby kan frustrera Leeds ikväll

Engelska Championship är alltid svårtippat och första dagen för säsongen gör det inte mycket lättare. Det får räcka med ett spel idag och kolla läget i resten av matcherna. Derby har ett hårt arbetande kollektiv och kan möjligen störa Leeds på Elland Road idag. Jag testar oavgjort till 3,40 hos Ladbrokes.

Derby var inget vidare ifjol på bortaplan och de förstörde ofta många matcher genom att komma och spela tight och försiktigt. De har flera viktiga spelare borta i Barker, Addison och Pearson men ska allt kunna gneta till sig en pinne. Nu när Leeds äntligen har tagit klivet upp i andradivisionen så lär Elland Road koka och frågan är om hemmalaget kan leverera. Bäste målskytten Beckford från ifjol har gått till Everton och idag har de Snodgrass, nye Paynter  och Gradel skadade. De är försvagade framåt och trots en del intressanta nyförvärv som kan starta idag, som lurige yttern Lloyd Sam, så kanske de inte får spelet att stämma riktigt än. Speciellt när de får möta ett lågt och tight Derbyförsvar. En förväntansfull publik kan bli besviken om Derby får matchbilden dit de vill och det kan sätta extra press på Leeds.

Matchen visas för övrigt på TV4Sport med start kl 18.10.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 18:15
Leeds - Derby
X
10 kr

2 kommentarer till “Derby kan frustrera Leeds ikväll

  1. Daniel den skrev:

    2-1 i halvtid. Chanser åt båda håll så inte så chansen finns för krysset.

  2. MrBet den skrev:

    Rätt ute med varningen för Derby! Snopet att Leeds inte orkade peta in kvittering i andra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *