Fulham får det svårt i finalen mot Atletico

Fulham har gått en magiskt resa genom europacupspelet i år och jag tror att vi är många som hoppas lite på att de kan ta en mycket oväntad seger. Jag tror dock inte att de är starka nog för att stå emot Atletico som törstar efter seger i något. Ettan ger mig oddset 2,10 på flertalet Expekt” href=”http://media.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=43940&bid=1872″ target=”_blank”>spelbolag.

Atletico Madrid är vana att leva i skuggan av storebror men har nu chansen att få gå upp och ställa sig på toppen av podiet i en cup. Laget består utav flertalet stjärnor, däribland Forlán och Agüero som oroar de flesta försvar i världen. De har vilat lite spelare för att vara riktigt laddade inför finalen som betyder väldigt mycket.

Fulham är och har varit ett hemmalag hela säsongen. Det är inte riktigt samma lag som spelar borta. Till den här matchen är båda lagen bortalag då matchen spelas i Hamburg, där faktiskt Fulham spelade sin semifinal. Man hoppas att Zamora ska vara frisk och jag förväntar mig att han spelar trots möjlig småskada. Man står sällan över en sådan här chans trots lite obehag. Hodgsons lag kommer att spela disciplinerat och göra bort sig alltför ofta. Tror dock att spanjorerna har med skicklighet framåt än Fulham och vinner.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 20:45
Atletico Madrid - Fulham
1
54 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *