England har bra form i World Twenty20

Det blir ett par korta crickettips från semi-finalen i World Twenty20 mellan England – Sri Lanka. England har gått över förväntan i turneringen och har agerat stabilare än asiaterna. Jag spelar England som går att hämta till 1,80 hos bl a William Hill.

I vanliga fall brukar det inte se så här bra ut för England i Twenty20-formatet, men nu har de fått till det bra. De satsar mer aggressivt från start när de slår och de har en fin bredd på sina batsmen. Sri Lanka ska man förstås aldrig räkna bort i såna här sammanhang med de verkar inte ha samma självförtroende som engelsmännen. De verkar inte ha bra koll på hur de ska ställa upp laget och ändringar kan göras tills ikväll också. Laget litar även mycket på stjärnan Mahela Jayawardene som har gjort överlägset mest runs i turneringen.  Många av dessa har dock kommit i de tidigare matcherna och han har slagits ut snabbt i de två senaste matcherna. Skickar England ut honom tidigt så får Sri Lanka det genast svårare att skrapa ihop runs.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tor 17:30
England - Sri Lanka
1
33 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *