Många hörnor för Liverpool när de pressar Atletico

Jag har hittat ett odds från Liverpool – Atletico Madrid ikväll som fick mig att reagera. Nordicbet ger höga 1,97 på att Liverpool får över 6,5 hörnor. William Hill ger ynka 1,44 för samma spel och jag har sett lägre odds på annat håll med. Då Liverpool måste trycka på för att vända sitt underläge så måste jag bara testa det här.

1-0 till Atletico efter första mötet och Liverpool måste satsa framåt mycket mer än nere i Spanien. Det såg aldrig ut som om de skulle göra mål och 0 skott på mål och inga hörnor säger mycket om hur tafatta de var framåt. Hemma på Anfield lär det bli väldigt annorlunda. Fansen är riktigt taggade inför den här matchen och lär hjälpa laget framåt. Atletico lär ligga ganska lågt och satsa på kontringar vilket de är skickliga på. Liverpool kommer förmodligen ha mest boll och försöka bryta sig genom muren som ställs upp. De har lite bekymmer med offensiva spelare som är borta (Torres, Maxi) eller tveksamma (Kuyt, N’Gog) och kanske kan sakna det där lilla extra för att bryta igenom i den sista tredjedelen. Mycket går via kanterna och Liverpool är ett lag som brukar slå många inlägg, speciellt hemma också. Det är även ett lag som i vanliga fall brukar fixa många hörnor hemma. Jag misstänker att de kommer att få det jobbigt att hitta målen som behövs idag så att de skapar minst 7 hörnor när de försöker nöta sig igenom känns troligt. Till 1,97 tvekar jag inte att spela!

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tor 21:05
Liverpool - Atletico Madrid
Liverpool över 6,5 hörnor
46 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *