Helsingborg är ett bra spel

I förra årets playoff vann Washington sin åttondelsfinal i sjunde avgörande matchen, för att sedan bli utslaget i kvartsfinalen i sjunde avgörande matchen mot Pittsburgh. Washington hade 3-1 i matcher i årets åttondel, men  Montreal har imponerande nog kommit i kapp och det hela får avgöras i en sjunde avgörande. Washington och Montreal har möts 5 gånger den här säsongen i Verizon Center.. Den sjätte januari vann Washington med 4-2, enda matchen som Washington vunnit med 2 mål eller mer mot Montreal på hemmaplan den här säsongen. Montreal står upp bra mot Washington och har 2 raka. Jag finner att Montreal +1,5 till 1,86 känns spelvärt.

AIK:s måltorka framåt har kommit igång med 4 mål på de 2 senaste matcherna. Motståndet har dock varit ett Kalmar som då inte hade vunnit en match, och nu senast mot ett formsvagt Häcken på hemmaplan. Med 5 spelare borta ska AIK få det svårt mot suveräna serieledarna Helsingborg. Ettan spelas till 1,80 gånger pengarna.

Elfsborg är oerhört starka på konstgräset hemma på Borås Arena. På 4 matcher hittills har man 3 vinster och 1 oavgjord. Förra året förlorade man bara en enda match här. Brommapojkarna har gnetat till sig poäng på poäng och ligger nu på åttonde plats i tabellen, bäst av stockholmslagen. Som jag ser det är BP:s chans i den här matchen är om de klarar 0-0. Men jag tror ändå att allsvenskans bästa lag på att göra mål vinner med minst 2 bollar. I förra matchen mot Trelleborg gjorde man 4 mål utan att ens spela bra. 2,30 i odds på att Elfsborg vinner med mer än 1 mål.

Fulham tappade en 1-0 ledning till förlust, 2-1 mot Everton i förra ligaomgången. Innan dess har man spelat 3 stycken mållösa matcher på raken. En av dem var mot tyska Hamburg i Europa League. I morgon spelas returen och jag tror det åter igen blir en målsnål historia. Hamburg kommer att göra allt för att inte missa finalen som spelas på deras hemmaplan HSH Nordbank Arena. Det är osäkert om Fulhams 2 bästa målskyttar Clinton Dempsey och Bobby Zamora kommer till spel. Under 2,5 mål ger 1,72 i odds.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tor 01:00
Washington - Montreal
Montreal +1,5
64 kr
Tor 19:00
Helsingborg - AIK
1
64 kr
Tor 19:00
Elfsborg - Brommapojkarna
Elfsborg -1
64 kr
Tor 21:05
Fulham - Hamburg
Under 2,5 mål
64 kr

1 kommentar till “Helsingborg är ett bra spel

  1. JL den skrev:

    Tråkigt där med Washington! Jag hade spelat på vinst för the capitals, men icket! Bättre lycka med övriga matcher.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *