Djurgården utan publikstöd

Jag såg förra SM-finalen i ishockey där jag tyckte att HV 71 var det klart bättre laget. Djurgården klamrade sig fast och tog matchen till förlängning mycket tack vare strålande målvaktsspel av Gustav Wesslau. I förlängningen sedan kunde Jukka Voutilainen skjuta segern till HV efter snyggt förarbete av Martin Thörnberg.

Det var HV:s sjätte vinst i förlängning i slutspelet på 6 försök så här långt (2 gånger mot Timrå, 2 gånger mot Skellefteå och 2 gånger mot Djurgården). Djurgården har vunnit 2 av 5 förlängningar i detta slutspel, ingen mot HV.

På grund av läktarskandalen i förra matchen i Globen, då Djurgårdsklacken kastade ner saker på läktaren nedanför och på isen, stänger HV bortasektionen för Järnkaminerna, som Djurgårdens supportrar kallar sig. Platserna/biljetterna kommer förmodligen att säljas till hemmasupporters istället. Ett ökat publikstöd för HV 71 alltså!

Jag spelar på att HV 71 vinner med 2 mål eller mer hos Bwin (1×2 hcp HV71 -1) till oddset 2,55 och att HV71 vinner inklusive förlängning hos Expekt till oddset 1,50.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 19:30
HV 71 - Djurgården
HV 71 (-1,5)
50 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *