Scunthorpe har mer att spela för och bättre skadeläge

Det som talar för Scunthorpe i den här matchen är att jag tror att de har större motivation, de är inte lika hårt skadedrabbat som Peterborough, de är ett stabilt hemmalag samtidigt som Peterborough är ett dåligt bortalag. Dessutom så vann Scunthorpe fjolårets möte här med 1-0. 2,0 på Scunthorpe hos Ladbrokes är bra.

Peterborough ligger sist i tabellen 10 poäng upp till säker mark. Det blir tufft att ta igen på 8 matcher som återstår av säsongen. Laget har en rad skador på framför allt defensiva spelare. Craig Morgan, Ryan Bennet, Lee Frecklington, Aaron Mclean och Izale Mcleod är alla borta från kvällens match mot på grund av vrist- och knäskador.
Peterborough är klart sämst på bortaplan av alla lag i hela ligan. Enda vinsten kom för 2 veckor sedan mot Watford som är helt ur slag.

Scunthorpe är placerad 11 poäng före Peterborough och alltså ovanför strecket. Men man kan inte ropa hej ännu! Det finns många poäng kvar att spela om ännu och bottenlagen i the Championship har en förmåga att höja sig i slutet av säsongen.
Scunthorpes form är något neråtgående totalt men de är ett stabilt hemmalag med 8 segrar och 5 oavgjorda på 18 hemmamatcher.
Scunthorpes bästa målgörare med 12 mål Gary Hooper har varit borta från de 3 senaste matcherna på grund av en ljumskada, han testas på matchdagen. Osäker till spel är även mittfältaren Josh Wright som har problem med en tå. Cliff Byrne och Ian Morris missar matchen definitivt.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tis 20:45
Scunthorpe - Peterborough
1
40 kr

1 kommentar till “Scunthorpe har mer att spela för och bättre skadeläge

  1. Daniel den skrev:

    Galen championship-dag. Det målas överallt i högar. Men det viktiga i dag var Wolves underbara seger mot West Ham borta. Kan man vara mer stolt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *