Sampdoria vinner viktigt toppmöte

Juventus lyckades att inte gå vidare i Europa League trots 3-1 i första mötet. Fulham må vara ett bra lag hemma på Craven Cottage men Juve ska ändå gå vidare under de omständigheterna. I senaste ligamatchen tappade man en 3-0 ledning till 3-3 lika hemma mot Siena så formen kunde varit bättre. Skadeläget kunde också ha varit bättre.  Amauri, Caceres, Chiellini, Giovinco och Buffon. Ytterligare spelare är osäkra till spel. I målet ställer man tredjemålvakten Antonio Chimenti.

Sampdoria ligger bara 1 poäng bakom Juventus i tabellen, som båda jagar den hett eftertraktade fjärdeplatsen, som just nu innehas av Palermo. Sampdorias tränare Luigi Del Neri ska ha sagt att han lovar att laget kommer spela de 10 sista omgångarna i ligan som om de vore finaler. Inget lag har tagit 3 poäng på Stadio Luigi Ferraris och jag tror inte Juve gör det ikväll heller. Oddset på att Sampdoria vinner är höga 2,55 hos Paf, vilket är värt en liten peng.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 20:45
Sampdoria - Juventus
1
31 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *