Nottingham har bra chans mot Skadedrabbat Swansea

Nottingham har tappat sin promotionfart lite det senaste men är fortfarande mycket svårslagna hemma. Swansea har skador i massor. Bra odds för hemmasegerPinnacle; 2,19.

Nottingham såg oslagbara ut ett tag men den senaste tiden har de blivit mer mänskliga. Borta har de inte alls varit speceillt bra men hemma har de vunnit de 9 senaste matcherna vilket är rekord. Boyd som lånades från Peterborough hoppas få sin första start  med laget och McCleary är tillbaka efter en avstängning på tre matcher.

Swansea spelar samma fina fotboll som Martinez fick dem att spela förra året. Genom sin fina fotboll så är de obesegrade i 12 raka matcher vilket är starkt. De har dock en hop av skador: Ferrie Bodde, Garry Monk, Joe Allen, Albert Serran och Fede Bessone är alla skadade och borta ur bilden. Pintado är även han utesluten då han är avstängs ytterligare 3 matcher.

Viktigt är dock huruvuda den duktige mittfältaren Pratley kommer till spel. Han skapar väldigt mycket och saknas han så lär det märkas på planen. Han gick av skadad senast men ska vara på god väg tillbaka och sägs vara redo för spel.

Jag spelar ändå ettan med medelinsats.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Nottingham Forest - Swansea
1
64 kr

5 kommentarer till “Nottingham har bra chans mot Skadedrabbat Swansea

 1. Daniel den skrev:

  Oddsen skjuter just nu i höjden efter avslöjandet att Earnshaw inte kommer till start efter en skada på träningen. 2,32 finns på Pinnacle just nu.
  Dexter Blackstock där fram är ju dock inte så pjåkig

 2. Daniel den skrev:

  Ytterligare en skada tidigt i matchen för Nottingham. Gudarna vill mig illa

 3. John den skrev:

  Det var inte bara jag som satte ett tips i sista sekunden 🙂

  Zappade över till matchen ibland och det luktade alltid X och såg tight ut.

 4. Daniel den skrev:

  Fick bara se första halvlek eftersom jag var på kalas men tycker att Nottingham borde haft ledningen efter första halvlek. Swansea hade en del flyt. Andra halvlek ska ha sett ut som en o-o-match tydligen så jag får ju säga att jag hade en del flyt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *