Burnleys försvar får ingen rolig dag mot Arsenal

Efter att konkurrenterna i toppen har tappat poäng de senaste veckorna så har Arsenal kommit in i titelracet igen på allvar. Idag möter de Burnley hemma och det ska bara bli en klar seger för Arsenal då det är stor kvalitetsskillnad. Burnleys försvar kommer att få det riktigt jobbigt idag så Arsenal över 2,5 mål spelas till 1,85 hos Betway” href=”http://betway.com/partner?track=FB57C48F115857652493BC682B0C3C878FD43448&asset_id=338″ target=”_blank”>Betway.

Förutom att Arsenal behöver 3 poäng för att hänga med i toppen så kan det här ses som ett utmärkt tillfälle att förbättra sin målskillnad, som är lite sämre än Chelseas och Man Uniteds. Deras kvicka tekniska offensiv ska bara bli för svårt att hantera för Burnleys försvar, som inte håller Premier League-klass alls. På bortaplan läcker de som ett såll och är värst av alla med sina 43 insläppta. Det är ett snitt på 3,07 insläppta per match. Sämre lag än Arsenal har lyckats sätta åtminstone 3 på dem hemma. Får bara Arsenal hål på dem relativt tidigt så kan det rinna iväg. De gör flest mål i ligan sista kvarten, medan Burnley är ett av lagen som släpper in mest då, så där kan siffrorna späs på om gästerna blir uppgivna. Arsenal borde göra minst 3 mål mot det motståndet, och i den formen, mer än 54 % av gångerna så oddset känns spelvärt.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Arsenal - Burnley
Arsenal över 2,5 mål
47 kr

3 kommentarer till “Burnleys försvar får ingen rolig dag mot Arsenal

 1. Daniel den skrev:

  Otroligt att det tog 30 minuter ändå för att de skulle ta ledningen. Borde stå 3-0 nu minst

 2. John den skrev:

  3-1 10 sekunder från slutet.. Mitt tålamod höll på att brista till slut. Hur lyckades inte Arsenal vinna med minst 7-1? Hade lust att gå ut i skogen och skrika innan Arshavin räddade flera av mina kuponger idag.

  Hur lyckas Bendtner få så mycket speltid egentligen? Han verkar aldrig utvecklas och är inte i närheten av att vara effektiv nog. Skulle lugnt gjort ett hat-trick idag men verkade ha lagt ett tips på Burnley eller nåt. Han har alldeles för stort ego för nån som inte har levererat..

 3. Daniel den skrev:

  Bendtner är ju värdelös…. Han tror sig så jävla bra för att han spelar i Arsenal men inte fan passar han in. Missade väl 5 sitters i dag minst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *