Fördel Barca

Sista dagen i denna månads tävling av Oddskampen. Trots lyckat tippande ligger jag efter Daniel som uppenbarligen förvaltat sin tusenlapp bättre.. hittills. För att komma förbi spelar jag på en högst trolig dubbel. (I det långa loppet ser jag inget spelvärde i matcherna.)

I kvalet till fotbolls-VM har sveriges damer 9 poäng och 9-2 i målskillnad. Wales har spelat 2 matcher mer men har ändå 3 poäng färre. Sverige saknar målvakten Kristin Hammarström och kanske Kosovare Asllani. Vinner ändå.

I Champions League möts Arsenal och Barcelona i en förmodligen sevärd match. Barca saknar Iniesta medan Arsenal får klara sig utan Fabregas. Arsenal lider största förlusten. Barca tar med sig ett bra resultat hem till Spanien.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 20:00
Wales Dam - Sverige Dam
2
12 kr
Ons 20:45
Arsenal - Barcelona
X2
70 kr

8 kommentarer till “Fördel Barca

 1. Daniel den skrev:

  Intressant. Barca-matchen lär bli riktigt skoj att se. Två lag som är kloner av varandra lite grand. Jag får väl hoppas på Etta då 🙂 Jag ska allt spela på den här matchen jag med. Tänkte vänta ut ditt drag först bara 😉

 2. Daniel den skrev:

  Fabregas testas. Hans medverkan bestäms på värmningen.

 3. Viktor den skrev:

  Jag ber om ursäkt för att mina 2 senaste tips varit så slarvigt skriva, men det är inte lätt att skriva från en mobiltelefon utan T9 =/

 4. Daniel den skrev:

  Nu har tiden tickat lite för mycket. Kunde inte hitta något som jag, om jag ska vara ärlig mot mig själv, trodde på tillräckligt. Känns som om matchen kan bli hur målsnål/målrik som helst och sluta med seger åt båda håll.

  Ska göra en sista koll ute i tipsetern

 5. Daniel den skrev:

  Kanske tycker att Barca ses som lite stora favoriter i den här matchen? Svänger i den åsikten hela tiden också 🙂

 6. John den skrev:

  Den här matchen luktar lite X tycker jag, 1-1 kanske? Sen tror jag inte att Barcas vinstchans är så värst mycket större än Arsenals. Jag hade inte vågat spela resultat här.

 7. Daniel den skrev:

  Väldigt svårtippat helt enkelt

 8. Daniel den skrev:

  Jag har förresten också skrivit blogginlägg med mobilen. Ingen höjdare det där vill jag minnas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *