Bra odds på att båda lagen nätar på San Siro

Att CSKA kommer till Milano som kraftiga underdogs och utan någon press tror jag kan gynna dem. De har gjort mål i alla bortamatcher i Champions League hittills och att de skulle hjälpa till med målproduktionen idag känns inte helt otänkbart ändå. Till oddset 2,37 som William Hill ger för att båda lagen gör mål så blir jag i alla fall sugen på att testa.

Lag från Östeuropa underskattas ändå rätt ofta då folk inte har lika bra koll på dem här borta i väst. Visst är CSKA det sämre laget men de har stört lag ute i Europa förut den här säsongen. 3-3 borta mot Man United, 2-1 borta mot Besiktas och 2-1 borta mot Sevilla är inte illa alls. Inter har inte imponerat direkt det senaste, förutom när de slog Chelsea på Stamford Bridge. Nu har de mer press på sig och de förväntas bara att gå vidare mot ett såpass ”okänt” lag. Lucio saknas i försvaret idag vilket är ett avbräck. CSKA borde få chanser till att hota på kontring när Inter söker mål. För inte vill väl Inter åka till Moskva utan en ledning att arbeta med?

Senast de möttes i turneringen var 2007/08 då Inter vann med 2-1 borta och 4-2 hemma. Spelare som Jo, Vagner Love och Zhirkov, som då inte var lika kända, lyckades störa Inter på kontring på San Siro. Är inte hemmalaget helt skärpta idag så kan det mycket väl hända igen. Det skulle inte förvåna mig för mycket om CSKA fick ett respektabelt resultat och ett bortamål att jobba vidare på.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 20:45
Inter - CSKA Moskva
Båda lagen gör mål
40 kr

2 kommentarer till “Bra odds på att båda lagen nätar på San Siro

  1. Daniel den skrev:

    Även den här känns väldigt oviss…

  2. John den skrev:

    Inte direkt säker nej men till det oddset var det värt att testa. Hoppas bara matchbilden inte blir för tight men jag känner mig rätt optimistisk ändå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *