Detroit tar sig i kragen

Förra årets finalister Detroit Red Wings ligger pyrt till, faktiskt under slutspelstrecket. Med bara en femtedel av grundserien kvar att spela har Detroit, om de vill ta sig till slutspel, inte råd att förlora matcher hemma mot lag som Minnesota Wild.

I den västra divisionen är Minnesota det bortalag som spelat in näst minst poäng av alla lag, bara usla Edmonton är sämre. Detroits spelarstyrka är intakt medan 2 viktiga spelare i form av Brett Burns och Clyde Clutterbuck är borta för Minnesota.

Detroit tar sig samman och tar 2 mycket viktiga poäng till oddset 1,75.

Jag har redan nämnt usla Edmonton Oilers. De ligger sist av alla NHL:s 30 lag och är även det sämsta laget på bortaplan. Förstamålvakten Nikolai Khabibulin är skadad sedan en tid tillbaka. För tillfället turas Jeff Deslauriers och Devan Dubnyk om att vakta målet i Edmonton. Deslauirers spelade mycket bra i förra matchen mot Ottawa men i natt är det Devan Dubnyks tur.

Montreal Canadiens har god form och vinner sin fjärde raka match i natt till 1,70.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Fre 01:35
Detroit - Minnesota
1
11 kr
Fre 01:05
Montreal - Edmonton
1
11 kr

3 kommentarer till “Detroit tar sig i kragen

  1. Daniel den skrev:

    Ser bra ut. Satsade på Montreal jag också i nattens NHL men hann inte hem för att lägga det för kampen. Var ju på 30 seconds to Mars i Sthlm i går.

  2. Viktor den skrev:

    Aa, det ser bra ut! Både Montreal och Detroit leder sina matcher med inte så jättemycket kvar att spela.. =)

  3. Daniel den skrev:

    Satte på streamen och det blev 4-4. Svagt mål att släppa in. Skott långt utifrån på en helt oskymd målvakt. Ska inte gå in.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *