Båda lagen gör mål i Hull – Arsenal

Jag kan inte tänka mig att Hulls försvar kan hålla nollan mot ett Arsenal i fin form. Men de har stört Arsenal förut och de är ofta svårspelade på hemmaplan. Att de får in åtminstone en boll är mycket möjligt så jag lirar båda lagen gör mål till fina 1,83 hos Ladbrokes.

Det är ingen slump att Hull ligger där de ligger i tabellen. Deras försvar läcker för mycket och de tar sällan poäng borta. Totalt har de bara hållit nollan 4 gånger i ligan så jag hade blivit chockad om de lyckades täta till mot Arsenals skickliga anfall. Men på KC Stadium har de varit riktigt jobbiga att möta på senare tid och de har faktiskt bara förlorat 1 match på de 10 senaste (mot Man United med 1-3). 1-1 mot Chelsea var riktigt starkt och även 2-1 mot Man City. Det visar att de kan stå emot bra och göra mål mot även de bästa lagen.

Även Arsenal har inte haft det helt lätt mot Hull sen de gick upp. Båda lagen har gjort mål i 3 av deras 4 möten sedan dess och i det fjärde missade Geovanni en straff. Hull vann första mötet i London med 2-1 och Arsenal har avgjort sent i 2 av mötena. Arsenal har lite försvarsbekymmer då Sagna och Campbell är tveksamma och Gallas fortfarande är borta. Campbell verkade inte i för bra skick senast ändå och den tänkbara ersättaren Silvestre får de egna fansen att svettas. Hull har en del fysiska anfallare som kan utnyttja en försvagad backlinje. Arsenal håller sällan nollan borta ändå och det lär inte bli lättare idag mot ett lag som kämpar mot nedflyttning.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 18:30
Hull City - Arsenal
Båda lagen gör mål
32 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *