Detroit är tillbaka på allvar

Detroit Redwings vann övertygande med 5-1 i torsdags mot Minnesota, precis som jag tippade. 4 av lagets 5 mål i den matchen gjordes av svenskar vilket är skoj! Nattens motståndare Buffalo Sabres har också nyligen spelat mot Minnesota, nämligen så sent som igår. Buffalo var inget vidare och Minnesota kunde vinna med 3-2.

Detroit har tidigare under säsongen varit drabbade av skador på flera nyckelspelare.. Johan Franzen, Thomas Holmström med flera.. men är nu skadefria och rejält på gång! Jag tror trenderna fortsätter med ny vinst för Detroit och ny förlust för Buffalo. Buffalo är svagt på bortais. Sbobet betalar 1,96 för Detroitseger.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 01:05
Detroit - Buffalo
1
53 kr

2 kommentarer till “Detroit är tillbaka på allvar

  1. Daniel den skrev:

    Det här med NHL nu på slutet… Svårtippat

    • Viktor den skrev:

      Detroit gjorde 2-0 efter ca 3 minuter in i första perioden, 2 mål på 3 skott! Då trodde jag verkligen att de skulle ta det, men de var tvugna att släppa in Buffalo i matchen för att sedan vinna först i förlängningen.. störande! Detoit vann skotten överlägset men vad hjälper det när man inte får in pucken =/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *