Darin får fler poäng än Eric Saade

Dags för final i Melodifestivalen 2010! Jag tror att Salem El Fakir med sin nya sidekick Björn Gustavsson tampas om segern, och en biljett till Oslo, med Anna Bergendal. Jag tycker dock det är alldeles för ovisst att spela på segraren och spelar i stället på en ”Head to Head”. Att Darin får fler poäng än Eric Saade betalar Svenska Spel 2,11 gånger pengarna vilket jag tycker är värt en slant.

Darin är först ut med ”You’re Out Of My Life” vilken är en mycket bättre låt en Eric Saades löjliga låt ”Manboy”. Jag är övertygad om att jurygrupperna, både de svenska och utländska kommer att ge fler poäng till Darins låt. Darin har också det bästa startnumret i finalen. Hans startnummer 1 har vunnit inte mindre än 5 av de 11 senaste åren. Eric Saade har startnummer 10 vilket har visat sig vara näst bäst tillsammans med startnummer 6. Darins fall kan vara att det finns många konkurrerande ballader bland årets finalister.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 20:00
E Saade - Darin
Darin
29 kr

2 kommentarer till “Darin får fler poäng än Eric Saade

  1. Viktor den skrev:

    Bra start! Darin får första 12an =)

  2. John den skrev:

    Underskatta inte vilken smörja den stora massan vill lyssna på 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *