Torinos nysatsning ger resultat direkt

Hela 12 spelare har anslutit till Torinos redan starka trupp. Torino ligger på en mittenplacering i tabellen, men eftersom laget har Serie A ambitioner så satsas det rejält nu! Förhoppningsvis kommer resultaten redan i kvällens hemmamatch mot Brescia. Det ”nya” laget vill utan tvivel visa upp sig för hemmasupportrarna på bästa sätt.

Brescia har blandat och gett denna säsong. För tillfället har de en formtopp och är placerade på sjätte plats i tabellen. När Brescia och Torino möttes sist så vann Brescia med 1-0 efter mål av Francesco Flachi. Den mannen är nu  långtidsavstängd efter att ha testats positivt för kokain, vilket är en stor förlust för Brescia.

Jag tror att Torinos blandning mellan gammal och nytt får utdelning direkt! 2,17 finns på hemmaseger hos Pinnacle.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Fre 20:45
Torino - Brescia
1
50 kr

1 kommentar till “Torinos nysatsning ger resultat direkt

  1. Viktor den skrev:

    Torino fick en man utvisad i 27:e minuten.. annars hade de säkert vunnit! Nu blev det 1-1 =/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *